2020-01-21 15:04:36• hírek • közlemény

Jobb életkörülményeket a rászorulóknak

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a szociális szolgáltatásokat végző civil szervezetek célja, hogy tisztes és méltó életkörülményeket biztosítsanak a rászorulóknak. 

Ennek jegyében a szatmárnémeti, szociális szolgáltatások biztosító civil szervezetek képviselőivel találkozott kedden Kereskényi Gábor polgármester és Adrian Bălaj, a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság vezetője. A résztvevők elemezték a 2020-as szociális cselekvési tervet, illetve egyeztettek ezek finanszírozási feltételeiről is. Szóba került az is, hogy a Szatmárnémetiben szociális segítségnyújtást végző civil szervezetek közös egyesületet hoznak létre a hatékonyabb érdekképviselet érdekében.


„A mai találkozón arra kértem a civil szervezeteket, hogy két fő kérdésre koncentráljanak. Először is próbáljunk kiemelt figyelmet fordítani a leginkább kiszolgáltatott emberekre, illetve a munkaképesek közül minél több számára igyekezzünk munkahelyet teremteni. Ugyanakkor az igazgatósággal egyetértve javasoltam egy olyan csoport létrehozását, amelynek tagja az összes szociális szolgáltatást végző szatmárnémeti egyesület, ezzel is javítva az ezen a területen végzett munka hatékonyságát.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor.


Az idei cselekvési tervben szerepel többek között a hátrányos helyzetű gyermekek és családok, az egyedül élő idős személyek, a hajléktalanok, és az egyedül hagyott gyermek életkörülményeinek a javítása.

 

 

Întâlnire de lucru cu ONG-urile din municipiu

➡️Am avut marți o întâlnire cu toți furnizorii privați de servicii sociale, prilej cu care am cerut ONG-urilor să se axeze pe două aspecte principale:...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: